• Chipsy proteinowe z grochu i mąki ze świerszczy Sens, 80g

Symbol: 4260624010700
13.34
szt Do przechowalni
Opinie
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym 8 szt
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 14.99
Paczkomat InPost 14.99
Kurier InPost 16
Kurier UPS 24
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Chipsy proteinowe z grochu i mąki ze świerszczy Sens, 80g

Standardowe opakowanie chipsów ziemniaczanych to opakowanie pustych kalorii -> są bogate w kalorie, tłuszcze, sód.

Chipsy proteinowe SENS są zbilansowane pod względem odżywczym, a jednocześnie aromatyczne i uzależniające jak zwykłe chipsy. Zawierają odżywcze białko z grochu oraz wysokiej jakości białko ze świerszczy.

- Białko roślinne + białko ze świerszczy
- Bogate w błonnik
- Całe nasiona i warzywa
- Bez oleju palmowego
- Prawdziwy smak
- Bezglutenowe

Firma Sens jest czołowym producentem produktów wysokobiałkowych stworzonych na bazie świerszczy.
W swojej ofercie posiadają produkty takie jak: batony białkowe, makarony, mąka ze świerszczy, chipsy oraz krakersy.
Produkty idealne dla osób aktywnych fizycznie, które szukają alternatywnych źródeł białka i jednocześnie nie jest im obce dobro planety.

Składniki:
mąka grochowa (76%), mąka ze świerszczy (Acheta domesticus) (10%), mak (6%), olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, sól morska, marchew, cebula, ekstrakt drożdżowy, pietruszka, mieszanka ziół

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1588 kJ/ 384 kcal
Tłuszcze 14,7 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,1 g
Węglowodany 40,2 g
w tym cukry 4,7 g
Błonnik 19,6 g
Białko 24,6 g
Sól 3 g

Alergeny:
Może zawierać śladowe ilości soi.
Osoby uczulone na mięczaki i skorupiaki lub roztocza mogą mieć reakcję alergiczną na świerszcze.

Sposób przechowywania:
Przechowywac w suchym miejscu.

Producent:
Sens Foods GmbH
Putlitzstraße 16
10551 Berlin
Germany

Bez laktozy BEZ LAKTOZY
Bez mleka BEZ MLEKA
Deklaracja bez glutenu DEKLARACJA B/GLUTENU
SZTUKA_SZEROKOŚĆ 13
SZTUKA_WYSOKOŚĆ 22
SZTUKA_GŁĘBOKOŚĆ 3
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie