• Baton Frupp jabłko bez glutenu Celiko 9g

Symbol: 5900038003491
3.99
szt Do przechowalni
Opinie
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym 25 szt
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 14.99
Paczkomat InPost 14.99
Kurier InPost 16
Kurier UPS 24
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Baton Frupp jabłko bez glutenu Celiko, 9g

Baton Frupp jabłko nie zawiera tłuszczu i soli, jest więc idealną przekąską pomiędzy posiłkami dla dzieci, a także dorosłych, którzy dbają o zdrową, zbilansowaną dietę. Produkt ma w składzie aż 8% wspomagającego układ trawienny błonnika. Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 35 kcal, dlatego z powodzeniem może ona zastąpić wysokokaloryczne słodycze, na długo zapewniając uczucie sytości dzięki wartościowym składnikom. Liofilizowany baton nie zawiera glutenu, dlatego jest szczególnie polecany osobom cierpiącym na alergie pokarmowe.

Składniki:
jabłka (30%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1530kJ/361kcal
Tłuszcz 0,2g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 85g
w tym cukry 73g
Błonnik 7,1g
Białko 1,5g
Sól* 0,2g
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Alergeny:
Produkt może zawierać śladowe ilości dwutleneku siarki.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

DATAWZ 2025-01-04
Gramatura 9g
Bez dodatku cukru BEZ DODATKU CUKRU
Naturalnie bez glutenu NATURALNIE B/GLUTENU
Bez laktozy BEZ LAKTOZY
Bez mleka BEZ MLEKA
Dla wegan DLA WEGAN
Deklaracja bez glutenu DEKLARACJA B/GLUTENU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie